OM OSS

KVALSVIKBYGG AS

Vårt mål er å utføre arbeid med kvalitet og god kommunikasjon.

PERSONLIG KONTAKT

Vi er et lite firma som har stort fokus på personlig kontakt og oppfølging mens vi utfører ditt oppdrag. Vi vil at du skal være fornøyd!

LOKAL TILKNYTNING

Vi har vokst opp, bor og arbeider i lokalområdet, og har dermed inngående kunnskap om Fredrikstad, Hvaler og områdene rundt.

NØKKELFERDIGE HUS

Vi leverer ditt husprosjekt nøkkelferdig. Vi tar ansvar for koordinering av større prosjekter med trofaste samarbeidspartnere.

LANG ERFARING

Vi har lang erfaring innen tømrerbransjen, er godkjent for ansvarsrett og er lærebedrift som tar i mot lærlinger.

OM OSS

Kvalsvikbygg as ble etablert i 2011 av Magnus Kvalsvik og Lars Kvalsvik. Vi har per i dag 3 ansatte og over 20 års erfaring fra bransjen.

Søker du en profesjonell snekker eller tømrerfirma? Vi tilbyr alt fra små justeringer på døra til å bygge hele drømmehuset ditt. Våre dyktige medarbeidere har gjennom flere år utført store og små oppdrag som kunden er fornøyd med. Vi bruker kun anerkjente kvalitetsprodukter fra utvalgte leverandører. Våre kunder er byggherrer, private og profesjonelle i områdene Fredrikstad, Hvaler, Kråkerøy, Sellebakk, Gamlebyen, Torp og Moss.

For oss er det viktig med god kommunikasjon med alle involverte i en byggeprosess. Kvalitet, gode løsninger og kreativitet er viktig for oss. Når vi påtar oss et oppdrag skal du være trygg på at vi leverer produktet innen tidsrammen som er avtalt. Arbeidet skal være punktlig og ryddig, samt at arbeidet skal være tilpasset ditt behov. Vi er stolte av å kunne levere kvalitet i alle ledd. Dette skal du som kunde merke fra første gang du kontakter oss, til utført oppdrag. Vi ønsker at prosessen skal være enklest mulig for kunden. Vi ønsker å være en kontaktperson under hele prosessen. Det tilsier at kunden bare trenger å ha kontakt med oss, og vi tar oss av hele jobben. Vi skal fullføre komplette løsninger som er tilpasset kundens ønsker og behov.

Ta kontakt med oss i dag for en gratis befaring og uforpliktende tilbud.

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Selbak Rør AS

Elektro Spesialisten AS

Murerfirma Roar Kristoffersen As

HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Våre snekkere og byggmestere står klare for å hjelpe deg med å realisere dine drømmer.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle