TJENESTER

VÅRE TJENESTER

Vi tilpasser oss alltid etter kundens ønsker og behov. Kontakt oss så finner vi en løsning som passer for deg og dine prosjekter.

NYBYGG

Vi hjelper deg med å realisere din bolig drøm. Vi i Kvalsvikbygg bygger hus, eneboliger, tomannsboliger, hytter, garasjer, boder og anneks. 

TILBYGG

Begynner huset og bli for lite og du ønsker mer plass? Da kan et tilbygg være noe for deg. Et tilbygg er en utvidelse av et eksisterende bygg og grunnflate. 

PÅBYGG

Ønsker du å få bygget en ny etasje, et loft eller en veranda på huset eller hytten? Et påbygg er en utvidelse av bygget i høyden og berører ikke byggets grunnflate. 

REHABILITERING

Alle hus behøver rehabilitering med årene. Per i dag så er Ca 50 % av alle jobbene vi utfører rehabiliteringsjobber. Her hjelper vi deg med hele prosessen fra planlegning til innflytning. 

OMBYGGING OG INNREDNING

Har du tatt over en eldre bolig og ønsker å bygge om boligen til mer moderne standard? Da kan vi hjelpe deg. Vi kommer gjerne på en befaring og sammen med kunden finner vi løsninger. 

REHABILITERING AV BAD

Vi hjelper deg med å realisere ditt drømme bad. Vi er opptatt av god kommunikasjon med våre kunder derfor ønsker vi å sette oss ned med våre kunder og planlegge badet og skrive en kontrakt.

Byggesøknad

Hos oss i Kvalsvik Bygg er vi veldig klar over at en byggesøknad kan bli lang og krevende prosess. Et hav av regler må følges og det kan være vanskelig å navigere, om man ikke er helt sikker på hva man skal gjøre.

Teknisk tegning

Enten du drømmer om å bygge nytt hus, nybygg eller påbygg på ditt eksisterende hus, må alt dette tegnes før det kan bygges. Vi kan stille opp og tegne det du ønsker for deg.

VÅRE SAMARBEIDSPARTNERE

Selbak Rør AS

Elektro Spesialisten AS

Murerfirma Roar Kristoffersen As

HVORDAN KAN VI HJELPE DEG?

Vi har alltid en snekker eller byggmester klar til å hjelpe deg med å realisere dine drømmer!

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle